Tällä 42" lumilingolla pidät pihan ja ajotien puhtaana helposti suuristakin lumimääristä. Se on helppo asentaa ja käyttää. Vaihdettava kulutuslevy ja säädettävät liukukengät.

Linko on kaksivaiheinen, 2 hammastettua syöttöruuvia vetävät lumen hitaasti ja linkopyörä heittää lumen jopa 15m päähän. Kaksivaiheinen lumilinko pystyy käsittelemään raskaampia, suurempia lumi määriä kuin yksivaihe linko. Vaihdettavat kulutuslevyt ja liukukengät; liukukengät ovat säädettävissä kiviselle tai sileille pinnoille. Poistoputki on käännettävissä portaattomasti 180°. Ohjaaja voi nostaa / laskea lumilinkoa ja säätää poistoputken suuntaa sekä heittokulmaa traktorin istuimelta. Rungon mitat: 21" l. 53cm korkea ja 42" l. 107cm leveä. Kun mukana tulevat kiinnityskorvakkeet ja hihnapyöräkotelo on kiinnitetty, lumilinko voidaan kiinnittää ja irrottaa traktorista ilman työkaluja. Lumilinko sopii kaikkiin Bolens, Craftsman, Husqvarna, John Deere, Jonsered, McCulloch, MTD, Murray, Partner, Poulan, Rally, Simplicity, Stiga sekä muihin nurmikko- ja puutarhatraktoreihin, joissa on 15" l. 38cm runko.

Huomaa, että takapyörän painoja ja renkaiden ketjuja suositellaan käytettäväksi lisävedon ja vakauden saavuttamiseksi käytettäessä lumilinkoa. Takapyörin painona voi käyttää myös 50/50 pakkasnestettä ja täyttää rengas pakkasnesteseoksella. Vetoisuus yleisimmälle takarengas koolle 20x8-8 on n. 27l eli 27kg/rengas. Neste voi olla renkaassa kesät talvet. Klikkaa tästä

Paino: 100kg

Lataa käyttöohje tästä: Käyttöohje ja varaosaluettelo

Katso esittely video: Esittelyvideo

Katso asennus video: Asennusvideo

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä
Captcha

Lumilinko puutarhatraktoriin 42"

  • Merkki: Agri-Fab
  • Tuotenumero: LST42C
  • Saatavuus: Varastossa
  • 1 690.00€

  • Veroton: 1 690.00€