BAFX Products® Bluetooth OBD2-lukija kaikkiin 1996 ja uudempiin ajoneuvoihin.
OBD2-lukija toimii Bluetoothin kautta Android-pohjaisella puhelimella, tabletilla tai Windows-tietokoneella, jotta voit lähettää ja vastaanottaa reaaliaikaisia ​​ajoneuvotietoja ja lukea / tyhjentää OBD2-vikakoodit!
(Vaatii kolmannen osapuolen sovelluksen lataamisen esim. GooglePlaysta, joka vaihtelee 0 - 20€)
OBD-lukija toimii kaikissa autoissa, jotka ovat valmistettu 1996 tai myöhemmin riippumatta merkistä tai mallista.
Monet halvemmat Bluetooth-OBDII-lukijat vaativat OBDII-yhteensopivan ajoneuvon, mutta useimmat eivät toimi J1850- tai CAN-protokollia käyttävissä autoissa. BAFX toimii 100%, kaikissa ajoneuvoissa, jotka ovat OBDII-yhteensopivia!
BAFX ™ Bluetooth-sovittimen avulla voit: Lukea ja tyhjenentää diagnostiikkavikakoodit (DTC) ja sammuttaa vikavalon, lukea moottorin tiedot, kuten, kierrosluvun, ajoneuvon nopeuden, pitkäaikainen polttoaineen kulutus, lyhytkestoinen polttoaineen kulutus, aikaisemmat imuilman lämpötilan ilmavirtausmassagenssit ja niin paljon muuta!
(Käytettävissä olevat tiedot riippuvat ajoneuvosi saatavilla olevista OBD2-antureista ja valitsemastasi ohjelmistosta)

HUOMAUTUS: Tätä laitetta voi käyttää vain Android-pohjaisten puhelimien tai Windows-pohjaisten tietokoneiden kanssa! Se ei toimi minkään iOS-laitteen (iPhonen, iPadiin, iPodeihin tai vastaavien kanssa.)

Bluetooth OBDII-skanneri on yhteensopiva minkä tahansa OBDII-yhteensopivan ajoneuvon kanssa, riippumatta merkistä. Esimerkiksi, FORD, CHEVY, TOYOTA, HONDA, LEXUS, MERCEDES, BMW, AUDI, HYUNDAI, KIA, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, VW, SUZUKI, JAGUAR, LAND ROVER, CHRYSLER, GM ... .... JA paljon muita automerkkejä!

Toisin kuin muut Bluetooth OBD2-lukijat, BAFX tukee kaikkia OBD2-protokollia!

SAE J1850 PWM

SAE J1850 VPW

ISO9141-2

ISO14230-4 KWP

ISO15765-4 CAN

SAE J1939 CAN

Jos haluat käyttää OBD-lukijaa, sinun on hankittava kolmannen osapuolen App- tai PC-ohjelma. Suosituin Android-sovellus, jota suosittelemme, on nimeltään Torque ja on vain 3.55€ Google Play -kaupassa, paljon muitakin ohjelmia on saatavana jopa ilmaiseksi!

Sovittimen mukana toimitetaan myös mini-CD, joka sisältää joitain DEMO- ja Freeware-testi ohjelmia tietokoneen kokeilemiseksi. Tämän ohjelmiston täydelliset versiot on hankittava erikseen ja niitä on saatavana GooglePlaysta maksullisina.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä
Captcha

Vikakoodinlukija BAFX Bluetooth Android-laitteille

  • Tuotenumero: BAFX
  • Saatavuus: Varastossa
  • 29.90€

  • Veroton: 29.90€